20 Kasım 2010 Cumartesi

Öpülesi Dudaklar

Güzellik bana göre, kendi derinizin içinde rahat olmakla ilgilidir. Ya da kıpkırmızı bir ruj diye tarif ediyor güzelliği Gwyneth Paltrow fakat uygun dudaklara ve ten rengine hatta doğru yaklaşıma sahip değilseniz, bırakın büyüleyici olmayı gereğinden fazla ucuz görünebilirsiniz.


Peki ten renklerine göre doğru renkler hangileridir?
Buğday tene sahipseniz size en çok yakışan tonlar ahududu, böğürtlendir. Fakat doğru tonu bulmak için renk denemekten çekinmeyin.
Teniniz ve saç renginiz açıksa pembeye dönük kırmızılar ve nar çiçeği tem size göre.
Teniniz solgun ve saç renginiz de koyu ise, kıvamlı yoğun kırmızılar sizin için. Hiç çekinmeden kullanabilirsiniz, hatta dudaklarınız da dolgun ise gece yatarken bile dudağınızda kalsın hiç çıkartmayın.


Dudaklarınız ince ise bile ustaca makyaj hileleri ile istediğiniz şekildeki dudaklara kavuşmanız an meselesi.
Uygulayacağınız ruj ile aynı renkte ya da ondan bır tık koyu renk ile çerçeveleyin ve ruj ile dudağınızın içini boyayın. Fırça ile uygulanmış rujların kalıcılığı daha uzun ömürlü oluyor.Mat ve kalın tabakalı rujlardan kaçının ince ve şeffaf bir ruj ışığı daha iyi yansıtacağından dudağınız daha dolgun görünür.Dudağınız en dolgun yerine biraz parlatıcı sürebilirsiniz.


Öpülesi dudaklar ile ilgili önümüzdeki günlerde daha bir çok bilgi paylaşıcam. O zamana kadar yapmanız gereken şey eğer makyaj çantanızda ateş kırmızısı yada şarap bordosu bir renginiz yok ise bu eksiğinizi acilen tamamlayın. Kırmızı bir  ruja sahip olmak en az, klasik bir  Chanel çantaya sahip olmak kadar önemlidir.
Büyüleyici güzellikte dudaklara sahip olmak için Alladdinin sihirli lambasından çıkacak cinden bunu istemenize gerek yok kırmızı rujunuzu sürüp cazibenizi askıdan alıp omuzlarınıza takın ve çıkın hepsi bu.

Nur Toktay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder